Assessment and reporting system

Forgot your password?

Home

Dobrodošli na spletni platformi Zelene sheme slovenskega turizma - Slovenia Green.

Potrošniki in družba vse bolj povprašujejo po odgovornem in trajnostnem razvoju turizma. Z vstopom v projekt Zelena shema slovenskega turizma ste si tudi sami zastavili vprašanje, kako trajnostno upravljate svojo destinacijo, in cilj, pridobiti odgovor nanj.

Z naborom kriterijev Slovenia Green za destinacije vam bomo pomagali oceniti in spoznati vašo trenutno politiko razvoja turizma in stanje trajnostega upravljanja po posameznih področjih. Rezultati, ki jih boste prejeli, vas bodo usmerjali pri oblikovanju in načrtovanju nadaljnjih ukrepov za trajnostno poslovanje vaše destinacije. Sistem vam bo v pomoč tudi pri spremljanju vašega napredka skozi večletno obdobje.

Standard Slovenia Green temelji na mednarodnem standardu Green Destinations. Za presojo smo v Sloveniji ustrezno usposobljeni in pooblaščeni preveritelji, ki delujemo pod okriljem Zavoda Tovarna trajnostnega turizma GoodPlace. Več informacij vam nudimo na e-naslovu ideje@goodplace.si.

Več informacij o Zeleni shemi, namenjenih poslovnim javnostim, dobite na spletni strani www.slovenia.info/sl/poslovne-strani/zelena-shema-slovenskega-turizma.

Novo: Priročnik z vsemi prilogami najdete v zavihku My Space - Documents - Group Documents.

Pomembno: spletna platforma najbolje deluje na spletnih brskalnikih Chrome in Firefox.

--

Obiščite tudi turistično spletno stran Slovenia Green.

Page generated in 0.0152 seconds.